hoed VERZILVER dien Sjtûm….!!!
 Rabo clubkas 2014
 
De Rabobank Clubkas Campagne staat weer voor de deur, verzilver je stem.
 
Al ligt het woord ZILVER wellicht nog wat gevoelig bij de Rabobank na het per ongeluk verdwijnen van het Koningszilver van Broederschap   St. Sebastianus uit Kerkrade. Het was een zeer vervelende situatie voor een bank die het verenigingsleven hoog in het vaandel heeft staan. De bank
heeft er dan ook hard aan meegewerkt om het eeuwenoude   zilverwerk weer terug te vinden. Gelukkig kon de politie twee verdachten aanhouden die het zilverwerk probeerde terug te verkopen.
 
Het zilverwerk was ongeschonden, eind goed al goed.
 
Terug naar de Rabobank Clubkas Campagne van Rabobank Westelijke Mijnstreek.
  
Tussen 9 en 22 april mogen de leden van de Rabobank weer allemaal hun stem uitbrengen op verenigingen en stichtingen die deelnemen aan deze campagne. Alle leden van de Rabobank worden voor deze actie persoonlijk benaderd. Een van de verenigingen waarop de leden kunnen stemmen is de Steinder Garde.
  
Ieder lid van de Rabobank kan maximaal vijf stemmen vergeven, waarvan er slechts twee maximaal op eenzelfde vereniging. De Steinder   Garde zelf hoeft niet zo zeer zoveel mogelijk stemmen. Zij vinden het vooral belangrijk dat iedereen zoveel mogelijk stemt op verenigingen met veel jeugdleden zoals voetbalclubs, handbalclubs, scouting, jeugdfanfares enz. De jeugd heeft immers de toekomst.
  
Maar mocht U onverhoopt nog een stemmetje overhouden en U draagt de Steinder Garde een warm hart toe dan hopen we dat U deze laatste stem aan de Steinder Garde gunt.
  
Met een klein gedeelte uit deze Campagne is de Steinder Garde al dik tevreden en zo zou het ook moeten zijn.
 
Uw bijdrage helpt ons, 23 gardisten en jeugdgardisten, activiteiten en natuurlijk ook de vastelaovend te ondersteunen met sfeer en kleur.   Op een creatieve manier en “mit eine gekke slaag” zoals iedereen   inmiddels de Steinder Garde kent.
  
Voor meer info www.spekjouwclub.nl
 
Bent u lid van Rabobank Westelijke Mijnstreek, of kent u iemand in uw omgeving die lid is van deze bank? Dan zou het fantastisch zijn als u en uw familie en vrienden uw stemmen geven aan deze clubactie van     Rabobank Westelijke Mijnstreek.
 
  
VERZILVER dien Sjtûm en gwaoij um neet weg
 
 

 

   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.