hoed  SPEK OOS KAS
 
150410 Spek oos kas kleinTussen 8 en 21 april mogen de leden van de Rabobank weer allemaal hun stem uitbrengen op verenigingen en stichtingen die deelnemen aan deze campagne. Alle leden van de Rabobank worden voor deze actie persoonlijk benaderd. Een van de verenigingen waarop de leden kunnen stemmen is de Steinder Garde.

Ieder lid van de Rabobank kan maximaal vijf stemmen vergeven, waarvan er slechts twee maximaal op eenzelfde vereniging. De Steinder Garde zelf hoeft niet zo zeer zoveel
mogelijk stemmen. Zij vinden het vooral belangrijk dat iedereen zoveel mogelijk stemt op verenigingen met veel jeugdleden zoals voetbalclubs, handbalclubs, scouting, jeugdfanfares enz. De jeugd heeft immers de toekomst.

Maar mocht U onverhoopt nog een stemmetje overhouden
en U draagt de Steinder Garde een warm hart toe dan hopen we dat U deze laatste stem aan de Steinder Garde gunt.

Met een klein gedeelte uit deze Campagne is de Steinder Garde al dik tevreden en zo zou het ook moeten zijn. Uw bijdrage helpt ons, 26 gardisten en jeugdgardisten, activiteiten en natuurlijk ook de vastelaovend te ondersteunen met sfeer en kleur. Op een creatieve manier en “mit eine gekke slaag” zoals iedereen inmiddels de Steinder Garde kent.

Voor meer info www.spekjouwclub.nl
 
Bent u lid van Rabobank Westelijke Mijnstreek, of kent u iemand in uw omgeving die lid is van deze bank? Dan zou het fantastisch zijn als u en uw familie en vrienden uw stemmen geven aan deze clubactie van Rabobank Westelijke Mijnstreek.

SPEK OOS KAS laot uch stum neet verlaore gaon.

   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.