hoed  Jubileum editie 11e jaargang van De Gardist!

 160518 Poster 2016 cover

De Gardist, ooit bedacht als financiële impuls voor de aanschaf van  uniformen, nu uitgegroeid tot een bekend Steins streek product. Traditioneel het 2de weekend van September, vrijdag 9 September 19:30u, presenteert De Steinder Garde in samenwerking met brouwerij De Fontein de 11de jaargang.

Bij deze nodigen wij u uit om samen met ons de 11de jaargang te proeven (2 gratis consumpties/p.p.) en zoals ieder jaar de mogelijkheid om 3 jaargangen te proeven en te vergelijken.

De verkoop van de Gardist start Zondag 11 September op de Braderie in Stein. Sinds enkele jaren hebben we hier een vast locatie aan de Kruisstraat 17 (bij Bo-Tek BV). Kom langs onze stand of wip binnen op ons gezellige koffie terras en profiteer van onze Gardist braderie-actie.

Kunt u nu echt niet wachten, bestel hem hier via de site of bel 06-12214507 / 06-10075619 dan bezorgen wij gratis uw bestelling aan huis.

Een fles Gardist kost €6.-

Zoals u van de Steinder Garde gewend bent zullen wij dit jubileum niet zomaar voorbij laten gaan dus houd de komende maanden goed onze Facebookpagina en andere  publicaties in de gaten!

Tot September,

De Beer Kommissie

TIP; leuk als verjaardagskado!

   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.