hoed  Rabobank Clubkas Campagne 2017

Website
(klik op de afbeelding voor het promotiefilmpje)
 
Plofkraak voergoed verleden tijd.
 
<nieuws van 3 mei 2017>
 
Rabobank zet s nachts beveiligers in om verspreid over het land verschillende geldautomaten te bewaken. De ingreep is onderdeel van de onlangs aangescherpte beveiligingsmaatregelen in verband met de golf aan plofkraken waar de bank last van heeft. Dat bevestigde de Rabobank woensdag na berichtgeving van het Algemeen Dagblad. Rabobank is momenteel de enige bank die last heeft van een plofkrakengolf.
 
Voor de geldautomaat in Stein krijgt de Rabobank hulp uit onverwachte hoek. De Steinder Garde die welbekend staan als bewakers van alle Prinsen en culturele activiteiten in Stein zal de geldautomaat aan het nieuwe winkelcentrum met hand en tand verdedigen. PLOF en KRAAK hebben in Stein geen schijn van kans tegenover de stoere Gardisten. De Rabobank kan zich dankzij deze "Gardistische" ondersteuning volledig richten op de begeleiding van de Rabo Clubkas Campagne in de Westelijke Mijnstreek.
 
Met de Rabobank Clubkas Campagne draagt de bank het verenigingsleven in de regio een warm hart toe.
 
Stem tussen 10 en 23 mei.
 
Geef je stemmen zoveel mogelijk aan grote verenigingen met veel jeugdleden.
De jeugd heeft immers de toekomst.
 
Mocht U onverhoopt nog een stemmetje overhouden en U draagt de Steinder Garde een warm hart toe dan hopen we dat U deze laatste stem aan de Steinder Garde gunt. Met een klein gedeelte uit deze Campagne is de Steinder Garde al dik tevreden en zo zou het ook moeten zijn.
 
Uw bijdrage helpt ons, gardisten en jeugdgardisten activiteiten en natuurlijk ook de vastelaovend te ondersteunen met sfeer en kleur. Op een creatieve manier en "mit eine gekke sjlaag" zoals iedereen inmiddels de Steinder Garde kent.
 
Voor meer info www.spekjouwclub.nl
 
Alvast bedankt!

   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.