hoed  Út Gardiske nummer 21

Na een hete zomer komt met het uitbrengen van Ût Gardiske langzaam de herfst in zicht die op zijn beurt weer het begin inluidt van een nieuw vastelaovendseizoen.

Voor de Garde niet zo maar een seizoen maar eentje met een feestelijk tintje! 12 Februari 2019 is het 44 jaar geleden dat de Steinder Garde het levenslicht zag. Een mijlpaal die we graag willen vieren. De voorbereidingen voor het jubileumjaar zijn reeds gestart en via de website en facebook houden we u graag op de hoogte van de activiteiten.

Maar voordat het zo ver is kijken we nog eerst terug op afgelopen jaar. De nieuwe Prinsen, Bok en Geit, de carnavalsmis, de mooie optochten, de opening van de meimarkt, het startschot bij de triatlon, de nieuwe rokken en nog veel meer kunt u in dit Gardiske op het gemak nalezen.

Maar er was ook minder goed nieuws. In het vorige Gardiske gaven we al aan om het wat rustiger aan te doen onder het motto “Garde, op de plaats rust”. Dit kon helaas niet voorkomen dat enkele leden zich alsnog hebben bedankt als lid van de Garde. Jammer, want leden en vrijwilligers binnen de Garde, maar ook bij andere verenigingen, zijn moeilijk te vinden in deze drukke tijd!

Maar gelukkig is er ook goed nieuws! Door het wegvallen van enkele bestuursfuncties is er een nieuw bestuur opgericht en is Audrey van der Honing aangetreden bij de dames geheel in uniform! Verder in deze   uitgave stellen zij zich voor.

Wij wensen u Gardioos veel leesplezier.

Op nao de 11de van de 11de

De redactie

 

Gardiske 2018 oktober cover (klik op de afbeelding om te lezen) 

Nieuwsgierig naar de afgelopen jaren? kijk dan onder Ût Gardiske op de site

   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.